Με Ταχυμεταφορές


Συνήθως μικρά σε όγκο και βάρος αντικείμενα παραδίδονται με Ταχυμεταφορές σε όλες τις περιοχές τις Ελλάδας (όπου καλύπτει το δίκτυο μεταφορών της εταιρείας). Τα μεταφορικά για προϊόντα άνω των 10 κιλών επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον πελάτη.

Με μεταφορική εταιρία

Η εταιρία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προϊόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρίας χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Πριν την αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.

Έξοδα αποστολής

Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν* μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για αγορές προϊόντων άνω των 100 ευρώ ανά παραγγελία και μέχρι 7 κιλά. Στις περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης για αγορές μέχρι 4 κιλά και αξίας κάτω των 100 ευρώ ισχύει σταθερή χρέωση 2,5 ευρώ. Στην υπόλοιπη Ελλάδα για αγορές μέχρι 7kg και αξία λιγότερη των 100 ευρώ το κόστος είναι 4 ευρώ. Στη νησιώτική Ελλάδα εκτός της Κρήτης για αποστολές μέχρι 4 κιλά και αξία κάτω από 100 ευρώ το κόστος είναι 5 ευρώ.  Η δωρεάν μεταφορά δεν ισχύει για εμπορεύματα που το βάρος υπερβαίνει τα 7 κιλά (σε βάρος η ογκομετρικά). Το κόστος αντικαταβολής επιβαρύνεται με 2 ευρώ ανά αποστολή.

Για αποστολές που αφορούν δέματα από 7 κιλά και άνω η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρεία και η τιμολόγηση των μεταφορικών θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2810 823727

Πολιτική ακυρώσεων - επιστροφές

Το διάστημα επιστροφών καθώς βάσει νόμου είναι 14 μέρες μετά την ημερομηνία αγοράς.

Στην εταιρεία μας έχετε το δικαίωμα (βάση νόμου) να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν (υπαναχώρηση) επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής του. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και την συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο προϊόν, λάθος προϊόν κτλ.).

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας παραλάβατε λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ). Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχουν ανοιχτεί οι συσκευασίες τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω Τραπεζικού λογαριασμού. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, ελέγχετε προσεκτικά τα προϊόντα σας κατά την παράδοση της παραγγελίας για να διαπιστωθούν τυχόν ελαττώματα.

Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από το πραγματικό προϊόν. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε προϊόντα. Σημειώνεται ότι τα προϊόντα σε stock ΔΕΝ επιστρέφονται.